Поринь у літо з шинами Dunlop Sport Maxx RT2

Одночасно з компанією Нокіан, що представила літні легкові шини Nokian Line, про поповнення UHP-лінійки заявила Dunlop, яка розробила модель Sport Maxx RT2.

Dunlop Sport Maxx RT2

Джерелом натхнення для створення нових літніх шин ультрависокої продуктивності Dunlop Sport Maxx RT2 послужили високі досягнення попередниці Dunlop Sport Maxx RT в різних незалежних тестах. Виробник сподівається, що на модель другого покоління очікує набагато більший успіх.

Згідно з результатами тестів, проведених експертною організацією TÜV SÜD за замовленням Dunlop, шини Sport Maxx RT2 у розмірі 225/45 R17 91Y показують кращий час проходження кругового треку ніж попередниця (різниця 1,96 секунди), що дозволяє говорити про новинку, як про справжнього експерта в надійності зчеплення і точності управління, які роблять її відмінним вибором для дуже складних ситуацій.

У порівнянні з середніми результатами шин-аналогів Dunlop Sport Maxx RT 2 перевершує конкуренток в керованості на сухому круговому треку на 4,1%, а на мокрому – на 1,3%.

Крім того, відповідно до підсумків тесту DEKRA за замовленням Dunlop, шини Sport Maxx RT 2 показали менший знос покришок передньої осі на 34% і на 5,6% вище стійкість до аквапланування в порівнянні з середніми показниками покришок від провідних конкурентів.

Асортиментний ряд моделі Dunlop Sport Maxx RT2 передбачає посадочні діаметри від 17 до 21 дюймів. 80% типорозмірів будуть доступні вже в березні 2016 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *