Lassa їде до Ессену підкорювати Reifen 2016

В рамках виставки «Reifen 2016» турецька Lassa має намір представити ряд інноваційних продуктів, серед яких шини для автомобілів з колісною формулою 4х4 Lassa Competus A/T2, дві легкові літні новинки Lassa Driveways і Lassa Driveways Sport, а також легковантажні шини Lassa Transway2.

Шини Lassa Competus A/T2
Шини Lassa Competus A/T2

Компанія Lassa оголосила про те, що продовжує інвестувати в розробку нових продуктів і розширювати асортиментну пропозицію своїх шин, особливо в сегменті шин для легкових автомобілів і позашляховиків. Всі нові шини Lassа представить на «Reifen 2016».

До Ессену (Німеччина) турецький виробник привезе літні шини абсолютно нової лінійки, які представлятимуть сегменти комфортних і продуктивних легкових шин. Новинки отримали назви Lassa Driveways і Lassa Driveways Sport.

Для сегменту шин для позашляховиків розробники підготували вседорожні шини Lassa Competus A/T 2, а для сегмента легковантажного комерційного транспорту літні шини Lassa Transway 2.

Нагадаємо, що в минулому році виробник з Туреччини вже представляв нові шини для мікроавтобусів і легких вантажівок Lassa Maxiways 100S. За даними компанії, вони забезпечують тривалий термін служби, надійний контакт з дорожнім полотном і високий їздовий комфорт. Крім того, шини Maxiways 100S характеризуються низьким опором коченню і забезпечують низьке споживання палива, при цьому протектор покришки підлягає відновленню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *