AutoZum 2017: Falken представляє нові шини Azenis FK510 SUV і Linam Van01

«На пульсі високих технологій і продуктивності» – під таким гаслом представляє свою продукцію на виставці AutoZum в австрійському Зальцбурзі компанія Falken. Родзинкою виставкового стенду вважається модель Falken Azenis FK510, яка з 2017 року буде доступна також у версії для SUV-ів. За допомогою нової моделі, Falken Azenis FK510 SUV, японський виробник має намір і далі розвивати свою стратегію, з кожним роком пропонуючи все більш широкий асортимент продукції в зростаючих і прибуткових сегментах.

На виставці пройшов прем’єрний показ нових літніх шин з тривалим терміном служби Falken Linam Van01, розроблених спеціально для легковантажних фургонів. Модель з’явиться в продажу вже навесні в 21 типорозмірі.

Крім того, в асортимент «експонатів» Falken на виставці AutoZum входять оброслі різноманітними нагородами всесезонні шини Falken Euroall Season AS200 і інші, не менш популярні моделі, такі наприклад, як зимові Falken Eurowinter HS01 і Falken Eurowinter Van01.

«AutoZum є неодмінним атрибутом в нашому календарі, тому що на цій виставці збирається весь цвіт шинної індустрії Австрії та Східної Європи – двох дуже важливих для Falken ринків. На додаток до подальших інвестицій в цих регіонах в галузі телебачення і інтернет-реклами, ярмарок забезпечує нашого асортименту прекрасні стартові можливості», – сказав Стефан Цимбал (Stephan Cimbal), керівник служби маркетингу європейського відділення Falken Tire.

 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *