Компанія Wanli кидає серйозний виклик японському ринку

Wanli Tire Corporation Limited – найбільший шинний виробник Південного Китаю, який поставляє свою продукцію в Сполучені Штати і країни Європи. В цілому компанія експортує шини в більш ніж 150 країн світу, а в минулому році вирішила серйозно взятися за ринок Японії і максимально голосно заявити про себе в автоспортивних змаганнях.

Шини Wanli SR390
Шини Wanli SR390

Так, в рамках Токійського автосалону китайський виробник представив корвет Дайго Сайто і нові шини для дріфту Wanli SR390 – свою ударну команду майбутнього сезону D1 Grand Prix (D1GP) 2017.

«Автогума для гонок повинна мати підвищену витривалість, тому ми розглядаємо змагання серії D1 Grand Prix в якості ідеального майданчику для випробувань наших нових шин, – прокоментували ситуацію в компанії Wanli. – Дайго Сайто очолив D1GP 2016 року, і ми сподіваємося, що використовуючи шини Wanli Pole-Lead SR390 він повторить свій успіх, а наша нова розробка також приміряє на себе звання чемпіона».

Дріфтові асиметричні шини Wanli SR390 оптимізовані під поліпшення маневреності на високій швидкості, швидке відведення води із зони контакту в разі потреби і підвищення безпеки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *