Нова модель Falken Azenis FK510 набирає обертів

Попит на шини ультра-високої продуктивності постійно росте, і з оглядкою на цей тренд інженери Falken розробили нову технологічно складну флагманську модель Azenis FK510.

Шини Falken Azenis FK510

Нова UHP-шина Falken вже встигла переконати тестерів журналу «Auto Zeitung» і товариства технічного нагляду GTU Німеччини, що її зчіпні властивості на мокрому асфальті і зокрема висока стійкість акваплануванню гідні «нагальної рекомендації».

«За відмінну роботу на мокрій дорозі і кращий захист від аквапланування відповідає збільшена ширина протектора з широкими радіальними каналами і більш округлий контур плечевін Falken Azenis FK510. Численні ламелі (невеликі розрізи на блоках протектора) оптимізують контактну поверхню шини при здійсненні маневрів і дозволяють більш ефективно розрізати водну плівку на дорозі», – заявив виробник.

Особливу увагу інженери Falken приділили дизайну протектора Azenis FK510. В результаті завдяки новому профілю ACP (Adaptive Constant Pressure – адаптивний постійний тиск) він забезпечує рівномірний розподіл тиску в зоні контакту, підвищує ефективність гальмування, курсову стійкість і динаміку водіння.

Завдяки технології 4D Nano Design інженери Falken змогли забезпечити Azenis FK510 «перспективну» гумову суміш, яка на додаток до максимального зчеплення підвищує стійкість до стирання.

Андреас Гіз (Andreas Giese), керуючий з планування асортименту європейського підрозділу Falken, впевнений, що інноваційні матеріали, новаторський дизайн і накопичений при проведенні тисяч випробувань досвід зробили Falken Azenis FK510 шинами найвищого класу.

Також він сподівається, що експлуатаційні характеристики новинкі, такі як відмінна динаміка водіння, відмінна курсова стійкість на прямих маршрутах і при проходженні поворотів, висока стабільність в швидких поворотах, ефективність гальмування і хороша стійкість до аквапланування, дозволить шинам Falken FK510 задовiльнити всі запити любителів швидкості.

Модель Azenis FK-510 від Falken спочатку буде доступна в десяти розмірах від 17 до 20 дюймів з індексом швидкості Y (300 км / ч), в майбутньому планується розширення розмірного асортименту. Всі розміри шин мають додатковий захист обода.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *