SEMA-шоу 2016: Falken анонсувала вихід нової моделі Azenis RT615K+

Бренд Falken Tire, що належить компанії Sumitomo Rubber на спеціалізованій виставці SEMA-2016 представив свою останню розробку – легкові шини Falken Azenis RT615K+, інспіровані ідеями автоспорту.

Шини Falken Azenis RT615K+
Шини Falken Azenis RT615K+

Розроблені для любителів швидкості шини Azenis RT615K+ є еволюційним розвитком спортивно-вуличної моделі Falken Azenis RT615K. При ідентичному зовнішньому дизайні плюсова модифікація відрізняється оптимізованою гумовою сумішшю протектора яка була створена за допомогою інноваційних нанотехнологій.

Новинка забезпечує надихаючу впевненість на прямий і в поворотах, оскільки її експлуатаційні характеристики дозволяють водіям істотно розширити межі можливостей їх транспортних засобів. Шини Azenis RT615K+ безпечні у використанні і на вулицях, і на гоночних треках, – обіцяють представники компанії Falken.

«Azenis RT615K+ – це відмінний варіант для водіїв, які при надлишку адреналіну все ж не забувають про безпеку, – сказав Рік Бреннан (Rick Brennan), віце-президент з маркетингу Falken Tires. – Ми дуже пишаємося запуском моделі RT615K+, створеної за новітніми технологіями Falken, що дозволяє розширити межі водіння».

Шини Falken Azenis RT615K+ у продажу повинні з’явитися в березні 2017 року 21 розмірі для колісних дисків з посадковим діаметром від 14-ти до 18-ти дюймів. Всі типорозміри моделі, призначеної для експлуатації на продуктивних компактах, спортивних купе і седанах, а також масл-карах, мають рейтинг UTQG 200 АА.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *