На виставці Equip Auto 2017 компанія Falken представила нові літні шини Ziex ZE310 Ecorun

Шини Falken Ziex ZE310 Ecorun
Шини Falken Ziex ZE310 Ecorun

На паризькій спеціалізованій виставці Equip Auto, яка пройшла з 17 по 21 жовтня 2017 року, компанія Falken представила свої нові літні шини під назвою Falken Ziex ZE310 Ecorun. У продажу легкова новинка-спадкоємиця моделі Falken Ziex ZE914 Ecorun з’явиться навесні 2018 року.

Виробник заявляє, що нові шини пропонують поєднання відмінної тяги і надійного зчеплення на мокрій і сухій поверхні з низьким зносом.

Відвідувачі виставкового стенду Falken також отримали можливість уважно ознайомитися з шинами Falken Eurowinter HS01, запущеними в цьому сезоні як модель для позашляховиків, говорить технічний фахівець Агуми. В SUV-версії моделі використовуються інноваційні технології, що поліпшують керованість, стійкість до аквапланування і зчеплення на мокрому асфальті, а також в умовах льоду і снігу.

Крім того, компанія Falken привозила на Equip Auto покришки для вантажних автомобілів і комерційних фургонів, включаючи UHP-бестселери: моделі Falken Azenis FK510 і Falken Azenis FK453 Runflat.

На виставковому стенді бів представлений Porsche Macan в шинах Falken Azenis FK510 SUV, оформлений в кольорах шинної компанії.

«Ми раді буди дебютувати на Equip Auto і представити нашу продукцію на найбільшій в Європі виставці для постачальників комплектуючих і аксесуарів, – сказав Маркус Бёгнер (Markus Bögner), головний операційний директор Falken Tire Europe. – Ми впевнені, що участь в шоу надасть нам широкі можливості для розширення нашої мережі контактів у Франції».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *