Компанія Hercules до лінійки Ironman додала модель All Country CHT

Hercules Tire і Rubber Co. розширює модельний ряд бренду Ironman. Нова модель Ironman All Country CHT стала першою комерційною шосейною шиною в пропозиції торгової марки. Новинка розбавить існуючий асортимент Ironman, представлений вседорожніми і грязьовими шинами для легких вантажних автомобілів та транспортних засобів класу SUV.

Шини Ironman All Country CHT
Шини Ironman All Country CHT

Ironman All Country CHT – це шосейні автошини з п`ятиреберним дизайном, який забезпечує їздовий комфорт, надійне зчеплення з дорогою і швидкі реакції на дії водія. Вони призначені для інтенсивної експлуатації на комерційних транспортних засобах. Шини All Country CHT мають маркування «M+S», що гарантує можливість їх використання на снігу і  в бруді.

«За останні пару років ми суттєво розширили пропозицію бренду. Це безпосередньо пов’язано з відгуками і побажаннями наших клієнтів, що бажають в будь-яких дорожніх умовах користуватися шинами Ironman», – сказав Джед Еманс (Jedd Emans), віце-президент компанії Hercules Tire по маркетингу.

Оптимізований малюнок протектора новинки Ironman знижує рівень шуму для більш комфортної їзди. Безперервні плечові ребра моделі покращують реакції на рульове управління і запобігають нерівномірному зносу, допомагаючи збільшити термін служби. Посилені боковини захищають від пошкоджень, а вдосконалена гумова суміш і армована внутрішня конструкція забезпечують високу зносостійкість і тривалість терміну експлуатації.

Спочатку шини Ironman All Country CHT будуть доступні на ринку США в 11 легковантажних розмірах, що охоплюють колісні диски з посадковим діаметром від 16 до 18 дюймів. У наступному році вони з’являться Канаді та Латинській Америці.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *