Giti Tire поділилася інформацією про нові міських шинах GT Radial FE1 City

Giti Tire випустила повну інформацію про свою нову розробку GT Radial FE1 City, що була представлена на початку року на виставці Reifen-2016 в німецькому Ессені. Нові міські шини із зображенням Кельна на боковині були розроблені в європейському науково-дослідному центрі компанії-виробника (Ганновер, Німеччина). Вони доступні по всій Європі в 16 розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром 13-16 дюймів.

Шини GT Radial FE1 City
Шини GT Radial FE1 City

FE1 City – це міські шини з тривалим терміном експлуатації і надійними зчіпними властивостями на мокрій і сухій поверхні. Продукт призначений для передньопривідних автомобілів класів «A» – «C», таких як Ford Fiesta, Volkswagen Fox і Polo.

Атрибути моделі включають посилену конструкцію для захисту від пошкоджень, які можуть бути викликані дорожніми вибоїнами, наїздами на бордюр і лежачими поліцейськими, а також нову резинову суміш, яка підвищує експлуатаційний ресурс і ефективність гальмування, при цьому поліпшує маневреність і розгін з низьких і середніх швидкостей.

Брайан Макдермотт (Brian McDermot), директор з маркетингу та продажу легкових та легковантажних шин Giti Tire в Європі сказав: «GT Radial FE1 City – це наша перша європейська міська модель, яка замінить універсальні літні шини Champiro VP1. У поєднанні з популярною преміальною моделлю GT Radial FE1 для легкових автомобілів класів «С» і «D» ми створили два продукти, які охоплюють специфічні вимоги більш ніж 95% своїх цільових ринків і потреб кінцевих користувачів».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *