«Геркулеси» представили нові шини Ironman iMove Gen2 SUV

Hercules Tire і Rubber Co. представила нові автошини Ironman iMove Gen2 SUV, призначені для всесезонного використання власниками надпотужних кросоверів, позашляховиків і пікапів.

Шини Ironman iMove Gen2 SUV
Шини Ironman iMove Gen2 SUV

Новинка замінить модель Ironman iMove SUV, в порівнянні з якою асортиментна пропозиція збільшиться на сім нових розмірів. В цілому ж типорозмірний ряд шин Ironman iMove Gen2 SUV буде представлений 13 варіантами для установки, починаючи від 265/50 R20 і до модного нині 305/35 R24.

«Шини iMove SUV другого покоління підтверджують прагнення Hercules вивести бренд Ironman на лідируючі позиції в сегменті бюджетної автогуми», – сказав віце-президент з маркетингу компанії Hercules Tire Джидда Емансі (Jedd Emans).

Нова модель призначена для забезпечення відмінних динамічних характеристик легких вантажівок, а також автомобілів класів CUV і SUV на дорогах з твердим покриттям. До ключових особливостей Ironman iMove Gen2 SUV відносяться:

– асиметричний малюнок протектора, з чітко вираженим поділом на зони, який поліпшує зчеплення у вологих і сухих умовах;

– широкі поздовжні канавки, які максимізують евакуацію води, покращуючи зчеплення з мокрою дорогою, і захищають від раннього аквапланування;

– велика пляма контакту з безперервним центральним ребром, що підвищує курсову стійкість, чутливість управління і зчеплення в поворотах на високих швидкостях;

– стильний дизайн бічних стінок.

iMove Gen2 SUV – п’ята за рахунком модель, представлена ​​торговою маркою Ironman в 2016 році. Трохи раніше в продажу з’явилися UHP-шини iMove Gen2 AS, турінгові RB-12 NWS, шосейні легковантажні All Country CHT і створені виключно для канадського ринку зимові Polar Trax.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *