Компанія Kenda Tires з моделлю «KR400» увірвалася в сегмент всесезонних UHP-шин

Північноамериканський підрозділ тайваньської компанії Kenda представило свої перші всесезонні шини ультрависокої продуктивності Kenda KR400 Vezda UHP A/S. Прем’єра новинки була приурочена до моменту проведення SEMA-шоу 2016 року в Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Шини Kenda Vezda UHP A/S KR400
Шини Kenda Vezda UHP A/S KR400

Лінійка шин Kenda KR400 надійде в продаж навесні 2017 року 43 розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром від 16 до 20 дюймів, що дозволить охопити більше 85% ринку Північної Америки.

«Ринок всесезонних UHP-шин є одним з найбільших спеціалізованих ринків для наших дилерів і дистриб’юторів в Північній Америці, – сказав Джиммі Янг (Jimmy Yang), президент Kenda Tires. – Модель KR400 – це передовий UHP-продукт, який демонструє здатності інженерів Kenda, що працюють в нашому північноамериканському технічному центрі».

Модель Vezda UHP A/S була розроблена в новому технічному центрі Kenda, розташованому в Гріні (штат Огайо). Вона забезпечує плавність ходу і відмінну керованість, при цьому характеризується тривалим рівномірним зносом і хорошим тяговим зусиллям на снігу.

Основна заслуга в цьому безумовно належить п`ятиреберному асиметричному дизайну, але не варто списувати з рахунків і спеціальну гумову суміш з включенням частинок діоксиду кремнію, яка підвищує рівень зчеплення на мокрій поверхні і поліпшує керованість на снігу, а також інноваційні технології комп’ютерної симуляції, що дозволили збалансувати загальні експлуатаційні характеристики Kenda Vezda UHP A/S KR400.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *