Шини Continental VanContact Winter сприятимуть безпецi легковантажного транспорту

До зимового сезону, що стрімко наближається, компанія Continental приготувала ще одну новинку. На цей раз виробник вирішив порадувати власників легковантажного комерційного автотранспорту, якi мешкають у країнах з м’яким зимовим кліматом.Continental VanContac Winter

Нова модель Continental VanContact Winter, що прийшла на зміну Continental VancoWinter 2, обіцяє затьмарити попередницю в характеристиках надійності зчеплення з мокрим дорожнім полотном і паливної економічності.

Випускатися новинка буде в 33 типорозмірах для колісних дисків з посадочними діаметрами від 165/70 R14C і до 225/55 R17C, в цей список увійдуть і двадцять найпопулярніших в Західній і Центральній Європі розмірностей. Німецький шинний концерн очікує, що нова розробка буде омологована для мікроавтобусів Volkswagen Crafter і Mercedes Sprinter, а також мінівенів Mercedes V-Class.

Особливістю моделі VanContact Winter є тривимірна ламелізація всієї поверхні протектора, завдяки якiй вдалося забезпечити підтримку блоків протектора і мінімізувати їх деформацію в дорозі. Таким чином була підвищена ефективність гальмування на мокрій і сухій дорожній поверхні, а також поліпшена керованість.

Застосування двох типів ламелей (синусоїдних ламелей в центральній частині протектора і ламелей з переривчастою структурою в плечових зонах) призвело до зміцнення конструкції шини під час інтенсивного руху та забезпечення надійного зчеплення зі сніжним покриттям як у поздовжньому, так і в поперечному напрямку. Додаткову тягу на снігу забезпечують снігові «кишені» і радіальні зигзагоподібні канали. Боковини VanContact Winter відзначені маркуваннями «M + S» і «3MPSF», що говорить про готовність моделі підкорювати будь-якi зимові дороги.

Впевнена поведінка шини Continental VanContact Winter на мокрому асфальті обумовлена спрямованим дизайном протектора та ефективною дренажною системою, яка дозволяє шині довго протистояти аква- і слешпланінгу, та швидко гальмувати на мокрій дорозі.

Виготовляються шини Continental VanContact Winter з гумового компаунда з високим вмістом силіки, який забезпечує не тільки додаткове зчеплення у вологих умовах, але і сприяє зменшенню опору коченню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *