Відбулася офіційна прем’єра шин Continental SportContact 6

Нарешті відбулася офіційна презентація нової літньої UHP-шини Continental SportContact 6. Як заявляє виробник, модель орієнтована на «статусні» спортивні автомобілі, такі як Audi R8, Porsche 911, BMW 5 серії, а також Mercedes AMG.Continental SportContact 6

Для підвищення зчiпних властивостей нової моделі SportContact 6 інженери Continental удосконалили фірмову гумову суміш Black Chili, яка призначена для забезпечення оптимального зчеплення з усіма шорсткостями дороги. Тимчасові атомні з’єднання між гумовим компаундом протектора шини і поверхнею дороги діють подібно маленьким присоскам, що забезпечує високу адгезію на наноскопічному рівні у всіх напрямках – при гальмуванні в поворотах та прискоренні на мокрій і сухій дорозі.

Для досягнення високоточної керованості і швидких реакцій на повороти керма, розробники нової шини використали «векторну» технологію оптимальної передачі зусилля. Ця технологія розгортає різні елементи оптимізованого асиметричного протектора шини, в результаті чого гарантується максимальна передача зусилля, що помітно загострює чутливість SportContact 6 до команд керма.

Conti SC6

Шини Continental SC6 розрахованi на швидкості до 350 км/г. Важливу роль у розширенні швидкісних меж новинки зіграло застосування інноваційного матеріалу Aralon 350, який являє собою синтетичне волокно, виготовлене з тісно переплетених арамідних і нейлонових ниток. Aralon 350, діючи подібно сталевим стрічкам каркаса шини, обіцяє контрольовану і безечну поведінку SportContact 6 на високих швидкостях.

Continental очікує, що її нова розробка SportContact 6 буде високо оцінена не тільки любителями швидкості, але і виробниками автотранспортних засобів. На даний момент близько однієї третини нових автомобілів, вироблених в Європі, скочуються з виробничої лінії в покришках німецького концерна.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *