Безпека без компромісів: Continental представила шини PremiumContact 6

Компанія Continental оголосила про випуск нових літніх преміальних шин Continental PremiumContact 6, при розробці яких вдалося подолати розрив між комфортними і спортивними моделями. Вигадуючи нові рішення для забезпечення максимальної безпеки і високого комфорту їзди, творці нової моделі подбали також про те, щоб дизайн протектора забезпечував чудову керованість.

Шини Continental PremiumContact 6
Шини Continental PremiumContact 6

Нові шини Continental PremiumContact 6, як і її попередниці, Continental ContiSportContact 5 і Continental ContiPremiumContact 5, пропонують ефективність гальмування топ-класу, особливо на мокрій дорозі. Хіміки-технологи Continental вигадали рішення, яке дозволило добитися істотного прогресу в інших параметрах шини без необхідності відмовитися від високих запасів безпеки.

Інноваційним рішенням став новий синтетичний аморфний компаунд із силікою, що забезпечує короткий гальмівний шлях на мокрій дорозі. Модель PremiumContact 6 за зчеплення з мокрою дорогою за європейською системою маркування шин має найвищий рейтинг – «А».

Спільна злагоджена робота хіміків і інженерів-розробників Continental дозволила досягти нових рубежів в поліпшенні пробігу, зниженні опору коченню і комфорті. Рішення поєднати зносостійке полімерне з’єднання з гнучким малюнком протектора вилилося в підвищення терміну експлуатації на 15% і зниження шумності на 10% (в порівнянні з попередніми моделями).

Поряд з високими вимогами до безпеки і комфорту, ще одним ключовим напрямком при розробці нової моделі була спортивна керованість. Для її забезпечення інженери об’єднали дизайн плечевін високотехнологічної моделі Continental SportContact 6 з асиметричною геометрією ребра протектора. Як результат, шини Continental PremiumContact 6 здатні витримувати дуже високі навантаження, що генеруються при проходженні поворотів.

Асиметрична структура ребра протектора забезпечує аналогічний рівень продуктивності в передачі бокового зусилля, що наділяє PremiumContact 6 кращими на 3% властивостями керованості, ніж у ContiSportContact 5.

Новий PremiumContact 6 буде доступний у дилерів з початку 2017 року широкому діапазоні розмірів для легкових автомобілів і позашляховиків. До запуску готуються близько 70 типорозмірів з діаметром обода від 16 до 21 дюймів і індексами швидкості, що дозволяють пересування на швидкостях аж до 300 км/год.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *