Autopromotec-2017: Continental представила нові шини WinterContact TS 860S і AllSeasonContact

Бієнале Autopromotec закінчилося тиждень тому, а ми все ще продовжуємо знайомити читачів з його новинками. Так, в цьому році німецький Continental представив дві нові моделі для легкових автомобілів – всесезонну Continental AllSeasonContact, про появу якої шинники з подивом дізналися лише місяць тому, і високоефективну зимову Continental WinterContact TS 860S, призначену для використання на спортивних автомобілях.

Два абсолютно нових продукта відповідають двом різним типам використання. З точки зору безпеки і продуктивності Continental продовжує стояти на своєму: ідеальним рішенням для зимових умов експлуатації є зимові шини, а для літніх – літні. Однак, в разі нечастого використання автомобіля і переважно в межах міста, де погода не приносить особливо серйозних проблем, на сьогоднішній день є компроміс – модель Continental AllSeasonContact, яка стала першою всесезонкою в ​​лінійці шин німецького концерну.

Шини Continental AllSeason Contact
Шини Continental AllSeasonContact

Новий всесезонний продукт за своїми експлуатаційними характеристиками покликаний затьмарити представлені на ринку всесезонні шини преміум-сегмента. Але в цілому потрібно відзначити, що в більшій мірі він заточений під зимові погодні умови, хоча також збалансований і для використання в більш помірних умовах.

Зимовий асортимент виробника на Autopromotec-2017 був представлений новими шинами Continental WinterContact TS 860S, зазначає технічний фахівець Агуми. Вони були розроблені, щоб забезпечувати високу безпеку пересування на засніжених поверхнях і точність управління на сухих дорогах.

Шини Continental WinterContact TS 860S SSR
Шини Continental WinterContact TS 860S SSR

На відміну від покришок Continental WinterContact TS 860, створених для експлуатації на транспортних засобах компактного і середнього класів, модель «TS860 S» орієнтована на потужні спортивні автомобілі, що випускаються Porsche, Mercedes, BMW і Audi, для повної відповідності яким її забезпечили асиметричним малюнком протектора.

Крім того, в зимовій новинці використовується технологія SSR, завдяки якій шини Winter Contact TS860S мають посилені боковини і в разі проколу вони не зімнуться, а забезпечать водієві можливість дістатися до найближчої станції техобслуговування в радіусі 80 км.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *