Корейці роблять ставки на шини Hankook Winter i*Pike RS+ W419D

Для тих регіонів, де лід на дорогах в зимовий період явище досить часте, вiдомий корейський бренд пропонує шини Hankook Winter i*Pike RS+ W419D. Це шипована модель 2015 року зі поліпшеними характеристиками на снігу і льоду.Hankook W419D Комп’ютерно-оптимізований профіль покришки забезпечує не тільки рівномірний розподіл тиску в плямі контакту Hankook W419D з дорогою, що підвищує ходимость шини, але і поліпшує керованість, підвищує курсову стійкість і маневреність.

Центральне безперервне ребро спеціальної форми ефективно видавлює воду і сніжну шугу в широкі радіальні канали, які за допомогою похилих дугоподібних канавок в плечових зонах виводять цю «кашу» за межі шини, поліпшуючи таким чином тягово-зчіпні показники Winter i*Pike RS+ на засніжених дорогах.

Збільшена в порівнянні з попередньою моделлю кількість шипів протиковзання і рядів шипування в значній мірі поліпшила показники зчеплення та ефективність гальмування на зледенілих дорогах, чому також посприяла вдосконалена гумова суміш протектора. Спеціальні прорізи на блоках протектора навколо сталевих «зубів» захоплюють сніг і підвищують таким чином тягове зусилля. Ламелізованi здвоєні блоки протектора покращують керованість і зчеплення на льоду і снігу, а схема ламелізаціі шини Hankook Winter i*Pike RS+, що нагадує сліди хаскі, сприяє підвищенню ефективності гальмування на обледенілій поверхні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *