Взяти Європу на абордаж: General Tire запускає всесезонку Altimax A/S 365

Altimax A/S 365 – нова всесезонна модель, з якою торговельна марка General Tire має намір штурмувати європейський ринок. Дочірній бренд Continental свій останній продукт, який готується до продажу, оснастив хорошою комбінацією експлуатаційних характеристик, що забезпечують безпеку водіння як влітку, так і взимку.

Шини General Tire Altimax A/S 365
Шини General Tire Altimax A/S 365

При розробці шини General Tire Altimax A/S 365 інженери зупинилися на поєднанні елементів, запозичених у літніх і зимових шин. Великі блоки в плечовій зоні гарантують ефективний розгін і хороше зчеплення при гальмуванні. Широкі окружні і бічні канавки забезпечують можливість швидкої евакуації води із зони контакту у вологих умовах водіння.

Для забезпечення безпеки в зимовий період розробники центральну частину протектора нових шин Altimax A/S 365 забезпечили V-образним дизайном і синусоїдальними ламелями, що утворюють велику кількість активних крайок. Таким чином, всесезонні шини General Tire можуть підтримувати необхідне зчеплення при гальмуванні, а також спокійно пересуватися по сльоті, типовій для зимових дорожніх умов.

Рівномірний розподіл ламелей на поверхні блоків протектора допомагає шині зберігати свою жорсткість, а також сприяє запобіганню нерівномірного зносу і забезпечення тривалого пробігу.

Шини General Tire Altimax A/S 365 будуть випускатися в 26 різних розмірах для колісних дисків від 14 до 17 дюймів. Залежно від розміру шини розраховані на швидкості від 190 до 240 км/ч. На додаток до символу M+S, обов’язковому для автогуми, призначеної для зимового використання, шини Altimax A/S 365 також позначені піктограмою сніжинки на тлі гори з трьома піками, засвідчує в безпеці їх характеристик в зимових умовах.

Що стосується європейського стандарту, то рейтинги моделі Altimax A/S 365 коливаються між «F» і «C» за опір коченню, а також «Е» і «С» за зчеплення з мокрою дорогою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *