Шина Hankook K125 Ventus Prime3 стала зiркою IAA 2015

Міжнародний Автосалон у Франкфурті буквально кишить новинками від світових виробників шин. Вирішили тут представити свою нову шину класу UHP і південно-корейський виробник. Центральне місце у виставковому павільйоні Hankook відведено для нової шини Ventus Prime3.Hankook_Ventus_Prime3

Свого часу попередниця новинки, модель Hankook K115 Ventus Prime2, стала флагманом літньої лінійки легкових шин, тепер же виробник заявляє, що Ventus Prime3 у своїх експлуатаційних характеристиках значно її перевершує. Розробниками були покращені керованість і ефективність гальмування на сухій поверхні, а також були розширені можливості шини в умовах підвищеної вологості.

Основний упор в поліпшенні характеристик нової моделі Hankook робився на поліпшення керованості шини на сухому асфальті. Комп’ютерна оптимізація малюнка, а також підвищення жорсткості блоків протектора шини значно збільшили площу плями контакту Ventus Prime 3 з дорожнім полотном, підвищили стабільність і зчеплення, а також помітно зменшили опір коченню. Наявність чотирьох широких окружних каналів забезпечує швидкий дренаж, хорошу опірність акваплануванню і швидке ефективне гальмування на мокрій трасі. Оптимізований кут нахилу плечових канавок і схема розташування шашок протектора сприяють зниженню зовнішнього шуму.

Широкий шар сталевої стрічки і висока жорсткість борта Hankook K125 гарантують кращу керованість і швидкі точні реакції на повороти керма. Гумова суміш шини, до складу якої входить високодисперсна силiка, поліпшує зчеплення з сухою і мокрою дорогою, а також знижує опір коченню, відзначили представники Hankook.

Випускатися шини Hankook K125 Ventus Prime3 будуть для колісних дисків діаметром від 15 до 18 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *