Hankook оновила зимовий асортимент

Компанія Hankook презентувала нове покоління зимових шин класу, яке забезпечує безпеку на зимових дорогах при будь-яких змінах погодних умов, характерних для країн Європи.Hankook Winter iCept evo2 SUV W320A

Модель Hankook Winter i*Cept evo2 W320, яка ще до офіційної прем’єри стала володаркою нагороди «Red Dot Design», розроблена для легкових автомобілів середнього класу, а також дорогих лімузинів і преміальних спортивних автівок. Ця ж модель, адаптована до особливостей популярної категорії транспортних засобів Sport Utility Vehicle, носить назву Hankook Winter i*Cept evo2 SUV W320A.

Як стверджує виробник, цi шини подужають будь-які небезпечні умови у вигляді снігу, льоду, морозу, сильного дощу та мокрого листя на дорозі. Обумовлено це вдосконаленими конструктивними особливостями моделлi і застосуванням оптимізованого гумового компаунда з вмістом високодісперной силіки, що сприяє значному поліпшенню зчеплення шини із засніженими і мокрими дорогами.

Зимові покришки Winter i*Cept evo 2 та Winter i*Сept evo 2 SUV, що виробляються на заводі Hankook в Угорщині, вже доступні у продажу в різних розмірах: легковi шини випускаються в розмірах від 16 до 20 дюймів з індексами швидкості H, V і W, а версія для позашляховиків доступна в розмірах від 16 до 21 з індексами швидкості від Т до V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *