Шини Hankook Winter i*Cept RS2 вже можна знайти у продажу

Нарешті Hankook офіційно представив останнє покоління зимової лінійки Winter i*Cept. Днями відбулася прем’єра легкових шин Hankook Winter i * Cept evo2, а також шин для позашляховиків Hankook Winter i*Cept evo2 SUV, і ось тепер дійшла черга до універсальної моделі Hankook Winter i*Cept RS2.Hankook-Winter-i-Сept-RS2

Завдяки відмінним зчіпним властивостям вона покликана забезпечувати безпеку власників невеликих легкових автомобілів, містких седанів і транспортних засобів сімейства MPV. Шини Hankook Winter i*Cept RS2, що оптимізовані для зимових погодних умов Західної та Центральної Європи, вже доступні у продажу.

Шини Winter i*Cept RS2 створені для забезпечення збалансованої продуктивності в любих зимових умовах. Виготовляються вони з оптимізованої гумової суміші з вмістом високодисперсною силіки, яка запобігає затвердінню протектора навіть при дуже низьких температурах, що гарантує першокласне зчеплення і швидке гальмування на зледенілих і вологих дорожніх покриттях.

Посилена бортова частина і бічні стінки шин Winter i*Cept RS2 гарантують підвищену чутливість до рульового управління, відмінну маневреність і чуйну керованість на сухому асфальті.

На даний момент шини Hankook Winter i*Cept RS2 випускаються з індексами швидкості H та T для колісних дисків діаметрами від 14 до 17 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *