Sava представила Eskimo HP2 – модель другого покоління зимових HP-шин

Зимові шини класу High Performance стають все більш популярними. Вже зараз на зимові HP-шини припадає 42% від загального обсягу продажів і прогнозується, що в найближчі роки відсотки продовжать рости. Компанія Sava для задоволення споживчого попиту створила нові зимові високопродуктивні шини Sava Eskimo HP2, що забезпечують підвищений контроль на снігу і льоду.

Шини Sava Eskimo HP2
Шини Sava Eskimo HP2

Головні експлуатаційні характеристики, які шукають споживачі в зимових шинах, це надійне зчеплення з поверхнею, а також ефективне гальмування на зледенілій, мокрій і сльотавій дорозі. Ось чому компанія Sava до створення зимових HP-шин другого покоління залучила своїх найкращих розробників.

Дизайн Sava Eskimo HP2 створений для посилення контролю над дорожньою ситуацією в зимових умовах експлуатації. В першу чергу варто відзначити центральну частину протектора, складену з численних ламелізованих блоків чудирнацької форми. Стикаючись із засніженими дорогами вони істотно поліпшують тягу і керованість.

Мультирадіусний контур шини утворює довгу й широку пляму контакту, в якій тиск між шиною і дорогою розподіляється рівномірно, в наслідок чого підвищується надійність контакту на зледенілій і слизькій дорозі.

Для поліпшення загальної керованості були посилені блоки плечових секцій Sava Eskimo HP2. Більш жорсткі блоки збільшують швидкість передачі зусилля і забезпечують виняткову керованість і швидке гальмування на сухій дорожній поверхні.

Оптимальне розміщення радіальних дренажних канавок сприяє швидкій евакуації води і сніжної шуги із зони контакту. Цим обумовлена висока стійкість моделі до аквапланування і слешпланінгу, а також першокласні зчіпні властивості на мокрій дорозі і талому снігу.

До кінця серпня 2016 року в продажу з’являться 23 розміра шин Sava Eskimo HP2, що дозволить охопити 69% цільового ринку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *