Winter Maxx WM02 – нова пропозиція бренду Dunlop для зимових умов експлуатації

На японський ринок виходять нові нешиповані зимові шини Dunlop Winter Maxx WM02, які в порівнянні з попередницею забезпечують збільшену на 12% ефективність гальмування на вкритій льодом дорозі і характеризуються більш тривалим терміном експлуатації.

Шини Dunlop Winter Maxx WM02
Шини Dunlop Winter Maxx WM02

У модельному ряду шини Dunlop Winter Maxx 02 (WM02) замінять покришки Dunlop Winter Maxx (WM01), що випускаються з 2012 року. При їх створенні використовувалися технологія розробки матеріалів 4D Nano Design, яка дозволила удосконалити гумову суміш, а також комп’ютерна симуляція, яка призвела до оптимізації малюнка протектора нової моделі.

20% надійності зчеплення із замерзлою поверхнею дороги – це результат дії гумової суміші протектора шини. Високодисперсна силіка, що входить до складу гумового компаунда Dunlop Winter Maxx WM02, значно підвищує продуктивність шини на зимових дорогах, а також подовжує її «життя».

Збільшена на 17% кількість ламелей на поверхні блоків утворює більше активних ріжучих крайок, що підвищує ефективність гальмування на льоду і маневреність на високій швидкості.

Типорозміри нових фрикційних шин Dunlop Winter Maxx WM02 в продажу будуть з’являтися поетапно. Всього до випуску планується 91 розмір для колісних дисків з посадочними діаметрами від 13 до 19 дюймів. Всі розмірності моделі мають індекс швидкості Q.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *