Pirelli представила нові зимові шини Cinturato Winter для міських автомобілів і компактних позашляховиків

Позаминулого тижня в Ісландії з грандіозним розмахом відбулася презентація нової моделі італійських шиноробів, яка стала заключним акордом в лінійці Pirelli Cinturato. Зимова Pirelli Cinturato Winter орієнтована на власників автомобілів середнього класу, які інтенсивно використовують транспортний засіб для ділових та особистих поїздок і шукають сезонний продукт, що забезпечує максимальну безпеку і продуктивність.

Шини Pirelli Cinturato Winter
Шини Cinturato Winter, доступні в 30 розмірах від 14 до 17 дюймів і індексами швидкості T і H, «закрили» асортиментну пропозицію компанії Pirelli турінгової гуми, яку до цього представляли літня модель Pirelli Cinturato P7 і всесезонка Pirelli Cinturato All Season. Розмірна лінійка новинки повинна охопити 80% потенційного ринку, так що цей продукт буде цікавий не тільки вимогливим клієнтам бренду, але і корпоративним автопаркам.

До запуску нової зимової моделі компанія Pirelli готувалася дуже ретельно. Було проведено безліч попередніх випробувань на різних тестових полігонах, причому не тільки в Європі: щоб мати цілорічну можливість тестувати шини необхідно було літати до Нової Зеландії. В цілому техніки Pirelli «намотали» 250000 тестових кілометрів, щоб виробник міг запропонувати найефективніший в своєму сегменті продукт.

Шини Pirelli Cinturato Winter
Шини Pirelli Cinturato Winter

«Ми хочемо зберегти за собою встановлене лідерство в сегменті зимових преміальних шин. Ми явно попереду конкурентів, оскільки наші зимові шини були омологовані більше 600 раз. Ще однією гордістю нашої продукції є її гідні виступи в спеціалізованих тестах: у 8 з 10 випадків шини Pirelli увійшли до трійки лідерів. Іншими словами в 80% випадків ми знаходимося на п’єдесталі. Це показує, що в останні роки ми працювали дуже добре», – сказав Грегоріо Борго (Gregorio Borgo), генеральний менеджер Pirelli, який представляв шини Pirelli Cinturato Winter в Рейк’явіку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *