Van den Ban з новим приватним брендом GoldLine засвітився в Ессені

Голландський мультибрендовий дистриб’ютор шин Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) в рамках міжнародної виставки «Reifen 2016» представив свій новий приватний бюджетний бренд Goldline, перші моделі якого: зимова Goldline Winter1, а також всесезонні Goldline 4Season і Goldline 4Season LT з’являться в продажу вже у вересні.

Van-den-Bahn-Reifen-2016-Goldline
Очікується, що до кінця року доступні будуть близько 200 типорозмірів спеціалізованих сезонних шин та покришок, призначених для цілорічної експлуатації.

Під час виставки відвідувачі стенду VDB могли познайомитися з продукцією приватного бренду компанії Novex, а також бюджетних торгових марок HiFly і Gripmax. Асортиментну пропозицію всесезонних шин Novex All Season флагманського бренду Van den Ban в минулому році було оновлено. В даний час розмірна лінійка моделі налічує 60 варіантів з посадочними діаметрами від 13 до 17 дюймів, і розрахована вона на експлуатацію на легкових та легковантажних автомобілях.

Бренд Gripmax, орієнтований на транспортні засоби класів SUV і 4х4, на Reifen 2016 був представлений літніми шинами Gripmax Stature A/T і Gripmax Cargo Carrier, а також новинкою майбутнього зимового сезону Gripmax Status Pro UHP Winter, яка буде випускатися в 36 розмірах від 225/45 R17 до 285/30 R21.

Бюджетну торгову марку HiFly представляли минулорічні новинки – всесезонні шини Hifly All-Turi 221 і Hifly All-Transit, ключовими особливостями яких є оптимальне співвідношення вартості і якості.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *