Pirelli представила Carrier All Season – нові преміальні шини для легковантажних автомобілів

Компанія Pirelli розширила асортиментну пропозицію покришок сімейства Carrier, спеціально розробленого для легковантажних автомобілів. Нові всесезонні шини Pirelli Carrier All Season завдяки унікальному малюнку протектора, інноваційній геометрії профілю і вдосконаленій гумовій суміші відрізняються тривалістю експлуатаційного періоду, високою міцністю, надійними зчіпними властивостями і низьким опором коченню.

Шини Pirelli Carrier All Season
Шини Pirelli Carrier All Season

У продажу новий член лінійки Pirelli Carrier, покликаний змінити в модельному ряду шини Pirelli Chrono Four Seasons, з’явиться вже в третьому кварталі 2016 року.

Ключовою особливістю моделі Pirelli Carrier All Season італійські шинники називають її здатність самостійно затягувати проколи, що стало можливим завдяки наявності в каркасі додаткового герметизуючого шару. У разі проколу отвір в протекторі просто затягується і автомобіль не втрачає здатності до пересування.

Ця інноваційна технологія вперше була застосована до легковантажних шин, і виробник стверджує, що її гідно повинні оцінити автопарки, у яких комерційний транспорт долає велику кількість кілометрів.

Придатність до використання Carrier All Season в зимових умовах підтверджує спеціальне маркування на боковині шин із зображенням сніжинки на тлі гори.

На ринку шини Pirelli Carrier AS починаючи з серпня будуть з’являтися в кілька етапів. В кінцевому підсумку асортимент буде представлений дюжиною розмірів для 15-17 дюймових колісних дисків. Передбачені індекси швидкості для цієї всесезонной легковантажної новинки – R, S і T.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *