Шини зимової лінійки Davanti Wintoura – нова пропозиція британського бренду

Існуюча офіційно всього лише рік, британська шинна компанія Davanti дебютувала зі своїм власним стендом на виставці Reifen 2016, де як новий гравець шинного ринку, «викрила» асортимент фірмових шин, в тому числі і абсолютно нових Davanti Wintoura, Davanti Wintoura+  та  Davanti Wintoura Van.

Davanti-Reifen-2016

Відвідувачі ярмарку в німецькому Ессені, зупиняючись біля виставкового павільйону нового для європейських автолюбителів бренду, мали можливість побачити повний асортимент шин для легкових автомобілів, позашляховиків і мікроавтобусів, який включає в себе 160 типорозмірів шести різних моделей.

Всі зацікавилися могли впритул познайомитися з шинами Davanti DX390 і Davanti DX240, призначеними для зростаючого сегмента автомобілів малого класу, топлівоекономічнимі Davanti DX740 і UHP-покришками Davanti DX640, особливо привабливими для власників позашляховиків, які в першу чергу звертають увагу на комфортність і екологічність шин.

Але реальна новина полягає в тому, що в рамках цієї міжнародної грандіозної «тусовки» відбулася прем’єра зимових шин лінійки Wintoura, які вже доступні на європейському ринку в трьох варіантах: Davanti Wintoura+ для преміальних легкових автомобілів, позашляховиків і мікроавтобусів; Davanti Wintoura для легковиків компактного і малого класів і Davanti Wintoura Van, орієнтованих на експлуатацію на легковантажному комерційному транспорті.

Пітер Крос (Peter Cross), комерційний директор Davanti, сказав: «Участь у виставці Reifen для нас стало важливим і значним кроком вперед, і ми дуже здивовані, наскільки був великий інтерес відвідувачів до нашої продукції. Без сумніву, виставка стала дуже успішною подією для команди Davanti Tyres, яка виконала багато роботи, щоб встежити за всіма європейськими компаніями і міжнародними організаціями, що зацікавилися нашими шинами».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *