Bridgestone виводить на ринок нові шиповані шини сімейства Noranza 001

У Фінляндії представлені нові шиповані шини сімейства Bridgestone Noranza 001, призначені для максимального прискорення і гальмування на льоду. До нього увійшли моделі Bridgestone Noranza 001, Bridgestone Noranza SUV 001 і Bridgestone Noranza Van 001.

Шини Bridgestone Noranza 001

Компанія Bridgestone відома своєю продукцією, що значно підвищує безпеку дорожнього руху, в тому числі і на зимових поверхнях – на льоду і снігу. Нова лінійка шиповок не стала винятком, для чого у всіх моделей Noranza 001 був використаний ряд технологічних хитрувань.

В першу чергу мова йде про шипи нового покоління, які ефективно «вгризаються» в зледенілу поверхню, забезпечуючи швидке прискорення і гальмування на льоду. Оптимізована схема розташування і кількість «сталевих колючок» дозволили підвищити їх стійкість, в результаті чого вони міцно сидять в посадочних гніздах протягом усього експлуатаційного періоду.

Новий малюнок протектора і склад гумової суміші – це запорука максимального прискорення і гальмування на снігу. М’яка гумова суміш і жорстке центральне ребро забезпечують відмінну курсову стійкість і легку керованість. Крім того, щільна ламелізіція шин Bridgestone Noranza 001 сприяє підвищенню тяги на утрамбованном снігу. Широкі канавки спрямованого протектора, швидко і ефективно відводять із зони контакту сніг та сльоту, посилюючи таким чином зчеплення на глибокому снігу.

Лінійка Noranza 001 розроблена спеціально для різних зимових умов і для автомобілістів, які хочуть безпечно їздити навіть на дуже слизьких дорогах. Для створення зимових шин, що відповідають високим вимогам та очікуванням автомобілістів в питаннях безпеки і керованості, потрібні роки розробки і передові технології. Саме тому моделі Bridgestone Noranza 001 і Noranza SUV 001 мають нові індикатори зносу, які показують, коли прийшов час для заміни шини, яка вже не в змозі забезпечувати максимальний рівень зчеплення на зимових поверхнях.

Асортимент продукції Noranza включає в себе широкий спектр шипованих шин для легкових автомобілів (Noranza 001), позашляховиків (Noranza SUV 001) і легких вантажівок (Noranza Van 001). Всі три новинки за заявою виробника у продажу з’являться вже в червні-липні 2016 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *