Apollo Vredestein розширює асортимент

Багатонаціональний виробник шин в рамках міжнародної шинної виставки Reifen представив нові комерційні шини Apollo Altrust і оголосив про розширення асортименту останнього покоління всесезонних шин Vredestein Quatrac 5.

Шины Apollo Altrust

Згідно з даними LMC, незалежної компанії з аналізу глобального бізнесу, європейський ринок комерційних автомобілів зростає на 35% швидше за ринок легкових транспортних засобів і нині на легкі вантажівки доводиться 11% транспортного парку регіону.

Це зростання в значній мірі забезпечується за рахунок сильного зростання вантажоперевезень і Apollo Tyres вважає, що продажі шин для легких комерційних транспортних засобів шин, яких в даний час продається по всій Європі близько 21 мільйона одиниць в рік до кінця 2020 року збільшиться до 25 мільйонів шин в рік.

«Тому компанія Apollo вирішила інвестувати в нові комерційні шини Apollo Altrust», – прокоментував ситуацію Марко Параччані (Marco Paracciani), директор по маркетингу Apollo Tyres Ltd. Крім того, він зазначив, що ім’я у новій моделі зовсім не випадкове, воно символізує повну довіру водіїв і власників невеликого бізнесу до шин.

Ефективність гальмування шин Apollo Altrust на п’ять відсотків вище, ніж гальмівний шлях у лідируючих в легковантажному сегменті покришок. Дев’ять типорозмірів моделі Alltrust випускаються для 15- і 16-дюймових дисків.

Компанія Vredestein на виставку привезла свої всесезонні шини Vredestein Quatrac 5, для яких протягом 2016 року з’явиться 42 нових розміра, в результаті чого загальне число доступних розмірів цієї флагманської шини досягне 126.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *