На Reifen 2016 Davanti Tyres привезе усi свої моделі

Представлений офіційно всього лише рік тому на виставці «Autopromotec-2015» бренд Davanti, був дуже тепло прийнятий британськими та ірландськими автолюбителями. Йому вдалося відкусити чималу частку вторинного шинного ринку Сполученого Королівства, що дозволило Davanti Tyres мрiяти про завоювання ринку решти Європи.

davanti

Шон Меддокс (Sean Maddocks), директор з продажу Davanti в Великобританії і Ірландії, сказав, що «немає ніяких сумнівів в тому, що навіть на такій ранній стадії розвитку бренду його продукція буде дуже добре прийнята європейським ринком. Davanti Tyres – новий і амбітний бренд, що має потужний потенціал, який дозволить йому стати одним з провідних брендів не тільки у Великобританії, але і у всій Європі».

Асортиментна пропозиція Davanti Tyres дуже швидко розширюється і на даний момент включає в себе понад 160 типорозмірів шести моделей, призначених для конкретних умов експлуатації.

Для невеличких транспортних засобів були створені всесезонні шини Davanti DX390. Шини UHP-сегмента Davanti DX640 – для більш потужних спортивних легкових автомобілів і позашляховиків. Універсальні шини Davanti DX440 призначені для фургонів. Вони пропонують тривалий термін служби і надійну роботу навіть при високих навантаженнях, в той час як шини Davanti DX420, призначені для важких комерційних таксі, мають високу зносостійкість і виняткове зчеплення у вологих умовах.

Останніми розробками британських інженерів стали шини для позашляховиків Davanti DX740 і легкові Davanti DX240. SUV-шини «DX740» забезпечують низький рівень шуму і низьку витрату палива, а модель DX240 була розроблена спеціально для задоволення потреб власників автомобілів класу супер-міні.

Для виставки «Reifen 2016», яка пройде на прикінці травня в німецькому Ессені, Davanti Tyres підготувала новинку для зимових умов експлуатації, назва якої поки що тримається в найсуворішому секреті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *