Kenda вся в планах по завоюванню Європи

Участь тайванської Kenda Rubber в виставці шин «Reifen 2016» по суті стало важливим сигналом для Європи. Шинний виробник привіз три нові моделі, які були розроблені спеціально для європейського ринку і вже запущені в масове виробництво. Це: Kenda Emera A1 KR41, Kenda Wintergen 2 KR501 і Kenda Komendo Winter KR500.

Kenda-Reifen-2016

Шини Kenda Emera A1 KR41, що представляють сегмент літніх UHP/HP покришок призначені для забезпечення високої паливної економічності. Вони будуть доступні з другої половини 2016 року в 39 розмірах з посадочними діаметрами 16-20 дюймів і швидкісними індексами W і Y. У наступному році асортиментну пропозицію буде значно розширено.

У порівняльних випробуваннях нова Emera A1 змогла переконати тестерів у відмінній ефективності гальмування на сухих і мокрих дорогах, а також блиснути легкою і стабільною керованістю, підкреслив Майкл Андре (Michael Andre), менеджер з маркетингу та продажiв в Kenda Rubber.

Для зимового періоду експлуатації компанія Kenda обзавелася двома новими моделями: легковою Wintergen 2 KR501 і легковантажною Komendo Winter KR500. Шини Wintergen 2 будуть доступні в 30 розмірах для колісних дисків 13-17 дюймів. Індекси швидкості моделі – T і H. Третина розмірів з’явиться в 2017 році. Експлуатаційні характеристики нової зимової шини свідчать про те, що в технологічному плані Kenda зробила гігантський крок вперед.

Нові шини Kenda Komendo Winter KR500 розширили пропозицію виробника в сегменті зимової автогуми для легких вантажівок. Вони повинні стати «надійним партнером у всіх дорожніх умовах». До майбутнього зимового сезону планується введення 20 розмірів з посадковими діаметрами 14-16 дюймів. А на наступний рік намічені плани по розширенню асортиментного ряду.

Крім зазначених трьох новинок Ессена інженери Kenda Rubber розробляють ще дві нові легкові моделі, які повинні бути доступні вже найближчим часом. Це всесезонні шини для країн Центральної Європи і зимові шини для автомобілів малого і компактного класів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *