Компанія Continental виводить на ринок дві нові дощові шини бренду Uniroyal

Нові дощові шини Uniroyal AllSeasonMax і Uniroyal AllSeasonExpert 2
Нові дощові шини Uniroyal AllSeasonMax і Uniroyal AllSeasonExpert 2

Зростаючий попит на «автовзуття» для цілорічної експлуатації закономірно відображається на асортименті виробників шин. І більшість з них випускає всесезонні шини не тільки під своїми основними брендами. Щоб запропонувати автомобілістам якусь альтернативу вдосконалюється і розширюється пропозиція дочірніх торгових марок.

Так, стало відомо, що компанія Continental, яка в 2018 році почала випуск всесезонних моделей Matador MP 62 All Weather Evo і Barum Quartaris 5, готується до продажу нових всесезонок Uniroyal AllSeasonMax і Uniroyal AllSeasonExpert 2.

Новинки Uniroyal, так само орієнтовані на європейський ринок, позиціонуються як дощові шини з високою опірністю акваплануванню і відмінною стійкістю на мокрому асфальті.

Шини для легких вантажівок Uniroyal AllSeasonMax мають симетричний дизайн протектора, характерний для комерційної автогуми, зазначає технічний фахівець Агуми. Він сприяє рівномірному зносу і більш тривалому терміну експлуатації шини, підвищенню безпеки на сухих і мокрих дорогах, а також забезпеченню їздового комфорту.

Легкові всесезонні шини Uniroyal AllSeasonExpert 2 мають «заточений» під ефективне водовідведення спрямований малюнок протектора, який обіцяє стабільність зчеплення в мокрих умовах. Крім того, в цій моделі, покликаній змінити шини першого покоління AllSeason Expert, використовується фірмова технологія виробника Shark Skin, яка істотно підвищує опірність акваплануванню.

Нагадаємо, що в 2018 році завдяки шинам Uniroyal Tiger Paw GTZ All-Season 2 і Uniroyal Laredo AWT3 був оновлений асортимент бренду Uniroyal для ринків Канади, США і Мексики.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *