Uniroyal AllSeasonMax

Шини Uniroyal AllSeasonMax
Фото і опис

Uniroyal AllSeasonMax – симетричні шини для мікроавтобусів і легких вантажівок, що забезпечують підвищену безпеку і надійність круглий рік. Вони характеризуються високою опірністю до ефекту аквапланування, стабільним зчепленням і швидким гальмуванням на мокрому асфальті і снігу. Модель 2018 року.

Комерційні шини Uniroyal AllSeasonMax (Уніройал Ол Сізон Макс) позиціонуються виробником не тільки як всесезонні, але і як дощові. Вони мають стандартний для даного виду автогуми малюнок протектора – симетричний неспрямований. Такий тип малюнка підвищує стійкість шини до зносу, говорить технічний фахівець Агуми, точність і швидкість реакцій на повороти керма, а також контрольованість при різних погодних умовах.

Дві широкі і одна «пульсуюча» канавка по центру протектора Uniroyal AllSeason Max сприяють не тільки швидкому відводу води і талого снігу із зони контакту, а й підвищенню крайкового ефекту, а отже і забезпеченню додаткового зчеплення на слизьких поверхнях.

Дизайн протектора моделі AllSeason Max
Дизайн протектора моделі AllSeason Max

Зменшують небезпеку виникнення ефекту аквапланування на невисокій швидкості широкі діагональні канавки в плечових зонах, z-образні щілиновидні прорізи підвищують тягове зусилля шин Uniroyal AllSeasonMax на мокрій поверхні.

Оптимізована гумова суміш протектора продовжує термін експлуатації шини, сприяє зниженню опору коченню і стабілізації контакту з мокрим покриттям.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *