Uniroyal анонсувала вихід нових зимових шин лінійки Tiger Paw

Компанія Uniroyal запускає бюджетні зимові шини Tiger Paw Ice & Snow 3, які на ринку будуть позиціонуватися як «доступні покришки, що забезпечують надійну роботу в будь-яких зимових умовах».

Шини Uniroyal Tiger Paw Ice & Snow 3
Шини Uniroyal Tiger Paw Ice & Snow 3

«У шинах Uniroyal Tiger Paw Ice & Snow 3 автовласники знайдуть саме те, що вони шукають в зимовій автогумі: сучасні технології, що дозволяють знизити вартість продукції, і високий ступінь безпеки на мокрому асфальті, засніжених дорогах і на льоду, – сказала Сесіл Дітьель (Cécile D’Ittièle), менеджер бізнес-сегмента зимових шин в компанії Uniroyal Tires. – Крім того, збільшення розмірного ряду на 12 додаткових позицій в порівнянні з шинами другого покоління дозволить моделі Tiger Paw Ice & Snow III охопити найбільш популярні легкові транспортні засоби».

Маркування у вигляді сніжинки на тлі гори з трьома піками на боковинах нових шин Uniroyal каже про те, що вони пройшли сертифікацію TRAC (Асоціації шинної і гумотехнічної галузі Канади) і відповідають жорстким вимогам, що пред’являються до робочих характеристик зимових покришок.

Зимові шиповані шини Uniroyal Tiger Paw Ice & Snow 3 випускаються в діапазоні типорозмірів від 155/80 R13 79T до 235/55 R19 101T.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *