Barum виводить на ринок нові зимові шини Polaris 5

Бюджетна новинка зимового сезону 2018/2019 – модель Barum Polaris 5

Чеський Barum, який святкує в 2018 році своє 70-річчя, відзначає цю подію не виходом на пенсію, а випуском нових моделей шин. Зовсім недавно ми вже писали про нову розробку Barum Quartaris 5, отже, зараз стало відомо, що до зимового сезону 2018/2019 в пропозиції дочірнього бренду компанії Continental з’являться нові шини Barum Polaris 5, призначені для експлуатації в зимових погодних умовах.

Зимова фрикційна шина Polaris 5, як, втім, і вся продукція Barum, при доступній багатьом власникам автомобілів ціні характеризується високою якістю і надійними експлуатаційними характеристиками, що обумовлено доступом до найсучасніших наукових досліджень і високоефективних технологій виробництва автошин.

П’яте покоління зимових фрикційних шин Barum Polaris отримало спрямований фрикційний протектор, який гарантує хорошу стійкість на снігу і в мокрих умовах. Щільна ламелізація протектора забезпечує хороше тягове зусилля на снігу і зледенілих дорогах, каже технічний фахівець Агуми, а також сприяє швидкому очищенню плями контакту від води і сніжної шуги.

Плоскіша, ніж у Barum Polaris 3 пляма контакту сприяє більш рівномірному розподілу тиску, завдяки чому попереджається нерівномірний знос покришки і продовжується термін експлуатації.

Модель Barum Polaris 5 відзначена символом 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake), що означає її відповідність вимогам ЄС для зимових шин. Право носити даний символ мають тільки ті шини, які витримали ретельні випробування на снігу.

Шини Barum Polaris 5 у продажу будуть доступні з посадочними діаметрами від 13 до 19 дюймів. Маркування шин включає в себе наступні класи: E (опір коченню), C (мокре зчеплення), 72 дБ (рівень шуму).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *