Zafco готова дивувати новими шинами Zeetex ZT3000

Zeetex знає, як продовжити життя шинам. Враховуючи потреби і вимоги сучасних споживачів, компанія Zeetex створила нову модель ZT3000, яка позиціонується виробником як всесезонна турінг-шіна.Zeetex ZT3000

Шини Zeetex ZT3000 з асиметричним дизайном протектора і збалансованою поведінкою в будь-яких погодних умовах забезпечують своїм власникам ряд захоплюючих можливостей і переваг. Завдяки ефективній дренажній системі, що складається з трьох широких окружних каналiв і безліччi бічних канавок, тяга, зчеплення і гальмівні здатності моделі «ZT3000» на мокрому асфальті вважаються дійсно винятковими. А за рахунок оптимального кроку розташування шашок протектора, шини Zeetex ZT-3000 забезпечують небувалий комфорт водіння і низький рівень шуму в салоні транспортного засобу.

«Випередити конкурентів при досить великий динаміці розвитку шинної промисловості ви зможете лише в єдиному випадку, – коли ваша продукція максимально відповідатиме вимогам та очікуванням споживачів. Наукові розробки та дослідження у Zeetex завжди в пріоритеті. Ми постійно вдосконалюємо продукцію, що випускається і саме тому змогли досягти успіху на ринку», – сказав директор з маркетингу компанії Zafco * Рагхавендра Санга (Raghavengra Sanga).

* Zafco – компанія, що володіє брендом Zeetex.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *