Cooper CS7

Шини Cooper CS7
Фото і опис

Cooper CS7 – літні автошини з асиметричним дизайном протектора, які були розроблені спеціально для європейського асортименту американського бренду. Їх використання передбачено на автомобілях середнього і компактного класів.

Представлені в січні 2018 року літні шини Cooper CS7 (Купер Сі-Ес 7) прийшли на зміну моделі Cooper CS2, яка свого часу користувалася високою популярністю. Технологічні особливості моделі CS7 дозволили обійти попередницю в питаннях плавності ходу, акустичного комфорту і паливної економічності.

Більш оптимальна витрата палива шинами Cooper CS7 обумовлена оптимізованим дизайном протектора, який сприяє рівномірному розподілу навантаження і, як наслідок, рівномірному зносу, а також зниженню опору коченню. Широка пляма контакту моделі посилює зчеплення з дорожнім полотном.

Дизайн протектора шин Купер ЦС7 і Купер ЦС2

Асиметрія в малюнку протектора Cooper CS7 гарантує стабільну керованість і ефективне гальмування шини як на сухому асфальті, так і в мокрих погодних умовах, підкреслює технічний фахівець Агуми. І крім того, забезпечує м’яке плавне пересування і акустичний комфорт в салоні автомобіля.

Малошумність, як одна з ключових характеристик цієї літньої шини, – це результат використання спеціальних шумопоглинаючіх виступів в поздовжніх канавках протектора. За рахунок істотного зниження повітряного шуму від контакту з дорогою вони змогли зробити Cooper CS 7 найтихішими покришками в асортименті європейського підрозділу Cooper Tire & Rubber Company.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *