Momo TopRun M30 Europa

Шини Momo TopRun M30 Europa
Фото і опис

Momo TopRun M30 Europa – асиметричні шини, призначені для експлуатації на автомобілях з високим центром тяжіння і легкових транспортних засобах в літніх умовах. Вони характеризуються відмінною маневреністю і стабільністю зчеплення на сухій поверхні, високою безпекою на мокрій дорозі, а також акустичним комфортом і оптимальною витратою палива. Модель 2017 року.

Свою назву модель Momo TopRun M30 Europa (Момо Топран Ем 30 Європа) отримала не випадково. Воно є відсиланням до того, що весь процес її створення (розробка, виробництво і тестування) відбувався на території Європи, і вона у всіх сенсах «Made in Europe».

Асиметричний дизайн протектора TopRun M30 Europa поліпшує керованість як на сухих, так і мокрих дорогах, знижує рівень шуму в салоні автомобіля і підвищує плавність ходу, говорить технічний фахівець Агуми. Оптимізований профіль і інноваційні матеріали сприяють підвищенню стійкості шини, а змінна ширина дренажних канавок за рахунок мінімізації циркуляції повітря зменшує дорожній шум.

Особливості дизайну моделі
Особливості дизайну моделі

Шини Momo TopRun M30 Europa доступні як в стандартному, так і у виконанні Run Flat, яке підходить для всіх типів автомобілів.

Для цілорічної експлуатації на SUV-ах і легковиках в асортименті торгової марки Momo передбачена модель 4Run M4 All Season.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *