Alliance Tire Group вводить новий вантажний бренд Constellation

Alliance Tire Group (ATG), що спеціалізується на виробництві OTR-шин, на американському ринку запускає новий бренд вантажних шин. Дебютний асортимент Constellation буде представлений 50 типорозмірами з тринадцятьма дизайнами протектора, в який увійдуть шини для причепів, рульової і ведучої осей, призначені для далекомагістральних і регіональних перевезень, а також змішаних умов експлуатації. Шини Constellation сертифіковані за програмою SmartWay.

Вантажні шини Constellation
Вантажні шини Constellation

Виробник упевнений, що введення нового сімейства шин забезпечить ще більше можливостей для дилерів комерційних шин і власників вантажівок.

«Шини Constellation для вантажних автомобілів пропонують якість світового класу і видатну продуктивність за прийнятною ціною, – сказав Джон Халл (John Hull), менеджер з продажу вантажних шин Alliance Tire Americas Inc. – Крім того, гарантійний термін покришок становить п’ять років або два відновлення протектора, дивлячись що настане раніше. Інвестиції в ці високонадійні шини принесуть велику віддачу власникам автопарків».

DOT-сертифіковані вантажні шини Constellation виробляються в Таїланді. Вони стануть ідеальним доповненням до продукції ATG під уже усталеними марками: Galaxy (шини для міні-навантажувачів і будівельної техніки), Primex (шини для лісотехніки) і Alliance (с/г шини).

Нагадаємо, що з липня 2016 року власником Alliance Tire Group є компанія Yokohama Rubber Co. Ltd., яка заплатила за придбання 1,18 млрд доларів США.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *