Sava Tyres виводить на ринок причіпні шини підвищеної вантажопідйомності Cargo 4 HL

Провідний бренд Південно-Східної Європи Sava Tyres запустив в серію причіпні шини Sava Cargo 4 HL (High Load), які від звичайних шин Sava Cargo 4 відрізняються збільшеним корисним навантаженням. Нові шини, що випускаються в єдиному типорозмірі 385/65 R22.5, мають вантажопідйомність 5000 кг, що дозволяє навантажувати осі вільного кочення вантажних автомобілів вагою до 10 тонн.

Вантажні шини для причепів Sava Cargo 4 HL
Вантажні шини для причепів Sava Cargo 4 HL

Крім того, в інтересах оптимізації витрат автопарків нові шини відрізняються ефективною витратою палива, пропонують тривалий пробіг і мають позначку «M+S», яка потрібна в європейських країнах, щоб кваліфікувати їх як зимову автогуму.

«Нові шини Sava Cargo 4 HL при високій паливній економічності забезпечують максимально корисне навантаження, що по суті є одним з рішень збільшення прибутку автопарків. Ці надійні покришки також забезпечують хороший пробіг, що позиціонує їх як цікавий вибір для власників автопарків, які потребують надійну автогуму європейської якості за привабливою ціною. Особливо беручи до уваги можливість відновлення шин завдяки міцній конструкції каркаса, що також допомагає знизити експлуатаційні витрати», – сказав Марк Пріді (Marc Preedy), комерційний директор компанії Goodyear Dunlop Tyres в регіоні EMEA.

Для забезпечення тривалого терміну експлуатації і високої стійкості до пошкоджень протектор шин Sava Cargo 4 HL має шість широких і жорстких ребер, звивисті канавки і багатошаровий сталевий брекер, що крім іншого пропонує також хорошу ефективність гальмування на сухій і мокрій поверхні.

Вантажні шини Sava Cargo 4 HL 385/65 R22.5 для причепів мають індекс вантажопідйомності 164K/158L. Згідно з даними на евроетикетці вони відносяться до класу «B» за паливну економічність і до класу «С» за ефективність гальмування на мокрому покритті. Рівень шуму графічно не перевищує однієї звукової хвилі, що відповідає 69 дБ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *