Bridgestone оновила сімейство «зелених» шин Ecopia

У лютому 2017 року компанія Bridgestone на ринок Японії виведе нову лінійку екологічних паливозберігаючих шин Ecopia, в яку увійдуть відразу три моделі: Bridgestone Ecopia NH100 для купе і седанів (21 розмір), Bridgestone Ecopia NH100 RV для мінівенів (19 розмірів) і Bridgestone Ecopia NH100 C для спеціалізованих міні і компактних автомобілів (27 розмірів).

Шини Bridgestone Ecopia NH100
Шини Bridgestone Ecopia NH100

Шини нової лінійки Ecopia NH100 об’єднує фірмова технологія виробника NanoPro-Tech, яка дозволяє контролювати структуру компаундів, і два типи полімерів в складі гумової суміші, що підвищили її еко-ефективність. Як результат – покришки відрізняються високими зчіпними властивостями на мокрій поверхні, тривалістю періоду експлуатації і низьким опором коченню.

Крім того, використання в нових моделях технології Ultimate Eye призвело до збільшення жорсткості гумової суміші протектора, а отже, і до високої стійкості покришок до стирання.

Різні варіанти дизайни протектора моделей, призначених для оснащення різних типів транспортних засобів, виключають нерівномірний знос.

NH в назві нового сімейства еко-шин Ecopia японського виробника є абревіатурою від «New Harmony», що відображає гармонійне поєднання низького зносу і відмінної продуктивності в сухих і мокрих умовах літнього періоду.

У порівнянні з покришками попереднього покоління Bridgestone Nextry моделі Bridgestone Ecopia NH100, Bridgestone Ecopia NH100 RV і Bridgestone Ecopia NH100 C відрізняються підвищеною енергоефективністю (в залежності від моделі коефіцієнт опору коченню став менше на 5-16%) і більш високою довговічністю (експлуатаційний ресурс збільшився в діапазоні 16-30%).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *