Aufine висуває на передній план нові зимові вантажні шини

Китайські легкові шини Aufine, що випускаються виробничими потужностями, розташованими в Циндао, продаються по всій Європі. Генеральний директор компанії Девід Сан (David Sun) стверджує, що підвищеним попитом користуються зимові нешиповані шини Aufine Supergrip S1, асортиментний ряд яких представлений 19-ма розмірами для коліс 13-17 дюймів. Однак шинний бренд хоче змістити акценти популярності на нові зимові вантажні моделі Aufine Energy ADR3 і Aufine Energy AEL2.

aufine-tires-citexpo-2016

Девід Сан сказав, що обидві моделі лінійки Aufine Energy – абсолютні новинки для великовантажних комерційних транспортних засобів. Крім Китаю вони продаються в 120 країнах по всьому світу. Офіційна прем’єра нових вантажних шин відбулася в рамках виставки China International Tire Expo 2016 (CITExpo), що пройшла в кінці вересня в Шанхаї.

Вантажні шини Aufine Energy ADR3, призначені для установки на провідну вісь, випускаються в екстрашірокому розмірі 315/70 R22.5. Про розміри всепозіціонних вантажних шин Aufine Energy AEL2 інформація поки відсутня.

Генеральний директор Aufine вважає, що міжнародний успіх шинам китайського бренду принесла не тільки високу якість продукції, але і в певній мірі естетика. Девід Сан просто впевнений, що шини Aufine виглядають дуже елегантно.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *