Bridgestone виводить на ринок вантажні шини Dayton D800M і Dayton D800D

Бренд Dayton розширює свій асортимент шин для вантажних автомобілів. Незабаром у продажу з’являться дві нові моделі, призначені для змішаних умов експлуатації – Dayton D800M і Dayton D800D.

Нові вантажні шини Dayton D800M і Dayton D800D
Нові вантажні шини Dayton D800M і Dayton D800D

Керована (рульова) D800M і пріводна (ведуча) шини D800D за заявами виробника (компанії Bridgestone) повинні забезпечувати «максимальну продуктивність за найкращою ціною», що дійсно і для дорожніх вантажних шин торгової марки Dayton, представлених в 2015 році. Нові вантажні моделі Dayton виробляються в Європі.

Обидві моделі, Dayton D800M і Dayton D800D, з легкістю переносять будь-які дорожні умови, будь то грубий асфальт, дрібний щебінь або гравій. Їх можна використовувати як при будівництві, так і в лісозаготівельної промисловості. Щоб шини забезпечували комфортне пересування по грубим, нерівним поверхням і надавали високий рівень зчеплення і тяги, розробники наділили їх високою стійкістю до ударів, порізів і нерівномірного зносу.

Маркування «M+S» і «альпійська» символіка (3PMSF) гарантують, що нові вантажні шини Dayton будуть відмінно працювати в бруді і на покритих снігом дорогах, а також в суворих зимових умовах. Їх спеціальна гумова суміш, що підвищує стійкість до порізів і сколів, захищає протекторну частину шин D800M і D800D від дорогих (в кінцевому підсумку) пошкоджень на абразивних поверхнях.

На відміну від багатьох бюджетних імпортних вантажних шин , що випускаються в Європі, нові Dayton D800M і Dayton D800D підлягають відновленню, що значно продовжує їх термін служби, а співвідношення ціни і якості робить ще краще.

Блоки протектора нових вантажних моделей між собою з’єднані спеціальними перемичками, які збільшують жорсткість шин, допомагають мінімізувати їх деформацію при коченні, чим сприяють попередженню нерівномірного зносу протектора.

Це продовжує не тільки час безперебійної роботи шин, але і загальний термін експлуатації, а також знижує витрати на технічне обслуговування. Крім того, міжблочні перемички забезпечують тиху, плавну їзду на шосе.

На нові вантажні шини Dayton D800M і Dayton D800D ви можете розраховувати цілий рік. Вони відрізняються високими показниками зчеплення і безпеки на мокрих, засніжених і зледенілих поверхнях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *