Шини Nokian Hakka Green 2 – осередок безпеки в лiтню спеку

Компанія Nokian Tyres запускає нову версію літніх шин Hakka Green. Оскільки орієнтована на складні кліматичні умови модель першого покоління була повністю оновлена, то Nokian Hakka Green 2 на її тлі виділяється надзвичайно низьким опором коченню, кращою керованістю на мокрому асфальті, підвищеною зносостійкістю і більш тривалим термiном експлуатацiї.Nokian Hakka Green 2 (2)

Зчіпні властивості у вологих умовах і паливна економічність шин Hakka Green 2 відповідно до європейської класифікації залежно від розміру відносяться до класів «А» або «В». Такі високі оцінки говорять про те, що роки, витрачені на розробку Nokian Hakka Green 2, не пройшли даремно. Крім іншого, новинка передбачувано поводиться в широкому температурному діапазоні, повільно зношується і добре адаптується до поганих дорожніх умов.

Виробник заявляє, що основними ринками Hakka Green 2 крім країн Скандинавії та Росії є також Казахстан і Білорусь. Проте з великою часткою впевненості можемо припустити, що і на українському ринку шини Nokian Hakka Green 2 обов’язково з’являться, як і заявлено, навесні наступного року.

Типорозмірний ряд нової «зеленої» моделі з індексами швидкості H та T розрахований на невеликі і середні сімейні автомобілі з колесами 13-16 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *