Шини Nokian zLine A/S пішли підкорювати Північну Америку

Після довгого відсиджування в кущах через скандал з фальсифікацією автошин для тестів фіни з Нокиан просто фонтанують кількістю інформаційних приводів. Всього три тижні тому Nokian Tyres представила нові шини 2017 роки для ринку Європи – Nordman SX2, Hakka Blue 2 і Rockproof. Потім вони повідомили про будівництво нового тестового полігону в Іспанії.

І ось тепер в рамках своєї стратегії з розширення клієнтської бази в Північній Америці представники компанії заговорили про нові всесезонні високопродуктивні шини, які отримали назву Nokian zLine A/S. Вони почнуть з’являтися в торгівельних точках на початку наступного року, також як і модель Nokian Rockproof.

Шини Nokian zLine A/S
Шини Nokian zLine A/S

Всесезонна новинка, призначена для легкових автомобілів і позашляховиків, буде випускатися в 25 розмірах з індексом швидкості W (до 270 км/ч) і посадковим діаметром від 16-ти до 20-ти дюймів, про це було оголошено на конференції американських і канадських дилерів компанії-виробника в Лас-Вегасі.

Nokian стверджує, що нова модель забезпечує тривалий пробіг, високу паливну економічність і добре реагує на зміну дорожніх умов, що стало можливим завдяки вдосконаленій внутрішній конструкції і оптимізованому гумовому компаунду.

«Нові шини Nokian zLine A/S блискавично реагують на рульове керування, що є неодмінною умовою для безпечної експлуатації на високій швидкості, – сказав менеджер з розвитку продуктів Nokian Tyres Оллі Сеппяля (Olli Seppälä). – Крім того, нова всесезонка може похвалитися комфортом водіння і своєю довговічністю».

Проводитися шини zLine A / S будуть на заводі Нокиан в Росії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *