Nokian Tyres анонсувала вихід чотирьох нових моделей

Нові шини Nokian WR G4
Нові шини Nokian WR G4 (Фото: Nokian Tyres)

Компанія Nokian Tyres, схоже, заснувала нову традицію – на початку января публікувати прес-реліз, присвячений новим шинам, що готуються до виходу. Рівно рік тому було оголошено про оновлення асортименту зимової шипованої автогуми (дев’ятого покоління Hakkapeliitta і сьомого Nordman), а тепер найпівнічніший в світі шинний виробник розповів про цьогорічний старт продажів трьох фрикційних моделей:

– Nokian WR SUV 4, призначеної для зимових погодних умов країн Центральної Європи;

Nokian Hakkapeliitta R3 і Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, орієнтованих на найсуворіші умови експлуатації, властивих Фінляндії, країнам Скандинавії, північних регіонів США і Росії.

Крім того, стало відомо, що на північноамериканський ринок вийде всесезонка Nokian WR G4.

Як сказав Петрі Ніємі (Petri Niemi), продакт-менеджер компанії Nokian Tyres, лінійка Hakkapeliitta до зимового сезону 2018/2019 стане «більш конкурентоспроможною, ніж коли-небудь раніше», оскільки до представленої рік тому моделі Hakkapeliitta 9, яка встигла завоювати кілька перших місць в незалежних випробуваннях, додадуться абсолютно нові зимові фрикційні покришки з такими ж високими експлуатаційними властивостями.

Також Петрі Ніємі зазначив, що нові шини Hakkapeliitta R3 і Hakkapeliitta R3 SUV стануть очевидним вибором для автовласників, які цінують не тільки безпеку, але і комфортність ходу, і навколишнє середовище.

Виробник підкреслює, що нові шини сімейства Hakkapeliitta будуть доступні і на інших ринках, зокрема в Україні, Японії та Китаї.

Поставки дистриб’юторам почнуться вже навесні, говорить технічний фахівець Агуми. Для споживачів шини Nokian Hakkapeliitta R3/R3 SUV, Nokian WR SUV 4 і Nokian WR G4 стануть доступні не раніше осені 2018 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *