Tomket в тренді: в асортименті бренду з’являться всесезонки Allyear 3

Стенд Tomket на виставці The Tire Cologne 2018

Tomket – молодий чеський бренд, «прихильний якості і використанню передових технологій», спеціалізується на випуску високопродуктивних шин. Tomket пропонує літні та зимові моделі для сімейних автомобілів, спортивних транспортних засобів і позашляховиків, а також покришки для фургонів і легких комерційних автомобілів, але виставковий стенд компанії в Кельні на The Tire Cologne 2018 дав виразно зрозуміти, що до запуску готується ще цілий ряд типорозмірів нової моделі Tomket Allyear 3, призначеної для цілорічної експлуатації.

Шини Tomket випускаються на двох різних заводах в Китаї і Таїланді «за високими стандартами якості та з використанням європейських технологій» під контролем чеських інженерів. Відомо, що протягом наступних трьох років виробництво буде перенесено до Європи. Продукція Tomket сертифікована IDIADA.

Асортимент Tomket досить різноманітний: 217 літніх шин з посадковими діаметрами від 12 до 21 дюймів і 75 зимових шин для колісних дисків 13-19 дюймів. Завдяки новим всесезонки Tomket Allyear 3, які спочатку будуть запущені в 24 типорозмірах, компанія охопить всі ключові на європейському ринку розміри. Надалі розмірний ряд моделі буде розширено, «щоб кожен водій міг використовувати шини Tomket на своїй машині».

Шини Tomket Allyear 3

Tomket Allyear 3 – це всесезонні шини з новим унікальним малюнком протектора і інноваційною гумовою сумішшю, які поєднують в собі ідеальний баланс між використанням м’якою зимою і в літній період.

Асиметричний дизайн моделі з трьома кільцевими канавками для швидкого дренажу води або сльоти в центральній частині протектора і великими ламелізованими блоками забезпечує дуже хорошу стійкість до аквапланування, низький рівень шуму і високу ходимість, говорить технічний фахівець Агуми. Тому бюджетні Allyear 3 однозначно оцінять власники автомобілів, які віддають перевагу використанню одного комплекту шин протягом всього року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *