SEMA-шоу 2016: Omni United демонструє продуктові лінійки своїх брендів

SEMA-шоу 2016 року було б не настільки цікавим, якби не участь у ньому сінгапурської Omni United (S) Pte. Ltd. на виставку в Лас-Вегас (штат Невада, США) компанія привезла продукцію свого приватного бренду і торгових марок, що єю розповсюджуються: Goodride, Radar, RoadLux і Timberland Tires.

omni-united-sema-2016
Останній рік Omni United була сфокусована на розширенні спектру продукції свого приватного бренду Radar. Керівництво компанії повністю впевнене: шини для різних потреб дилери повинні мати можливість купувати в одному місці. У продуктовій лінійці «Радар» з’явилося кілька нових моделей – Radar Renegade A/T5 і Radar Renegade R7, Radar Dimax AS8, а також кілька нових розмірів «безпрокольних» і всесезонних шин.

В черговий раз Omni United покаже шини Timberland A/T і Timberland Cross. Перші з них доступні в 30 розмірах для повнорозмірних позашляховиків, легковантажних пікапів і фургонів. А другі випускаються в 35 розмірах для невеликих позашляховиків і кросоверів.

Компанія також продемонструє пропозиції брендів Goodride і RoadLux. На стендах обох торгових марок будуть представлені вантажні шини: RoadLux R216, RoadLux R516, RoadLux R518 і нові RoadLux R701, а також вироблені в Таїланді моделі Goodride RP88, Goodride SA07, Goodride RP36, Goodride CR915, Goodride CR960A і Goodride CM983.

«На додаток до інвестування і вдосконалення наших виробничих ліній наш акцент був зроблений на створенні цілої системи розподілу, яка принесе величезну користь нашим клієнтам, – сказав Гаджендра Сінгх Сарин (Gajendra Singh Sareen), засновник і генеральний директор Omni United. – Зі збільшенням обсягів складування в США ми зможемо надавати клієнтам більш повний асортимент і здійснювати швидку доставку».

На виставковому стенді компанії Omni United також можна буде побачити автомобіль Urban Warrior Land Rover Defender 2016 року, обладнаний вседорожніми шинами Radar Renegade A/T-5 в розмірі 285/70 R17.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *