Federal Tire і Nankang їдуть на SEMA-шоу зі своїми новинками

Міжнародна виставка SEMA в цьому році пройде з 1 по 4 листопада в Лас-Вегасі (США, штат Невада). В її рамках відразу дві тайванські шинні компанії, Federal і Nankang, мають намір представити свою нову продукцію.

las-vegas-sema

Federal Tire до SEMA-шоу підготувалася грунтовно. У 2016 році у неї буде набагато більше експонатів, ніж в попередні роки. Серед них:

• останні концептуальні шини лінійки Xplora, розроблені для легковантажних автомобілів та транспортних засобів з колісною формулою 4х4;

• нова модель 595 серії – Federal 595RS-RR;

• нові UHP-шини Federal Evoluzion ST-1, які дебютують на північноамериканському ринку;

• остання розробка для асфальтових ралі Federal T-10 з високими зчіпними властивостями на сухій і мокрій поверхні.

Компанія Nankang на виставці SEMA 2016 роки представить дві нові моделі: Nankang AS-2+ ZPMS (Zero Pressure Mobility System – аналог технології Run-Flat, що дозволяє продовжувати рух у випадку втрати тиску в шині в результаті проколу) , яка вже була помічена в травні на виставці «Reifen» в німецькому Ессені, і Nankang Sportnex NS-25.

Виробник стверджує, що шини Nankang AS-2+ ZPMS, які відрізняються ефективним гальмуванням на мокрій поверхні, пройшли тести іспанської сертифікаційної організації Applus+ IDIADA.

У той же час з UHP-моделлю Sportnex NS-25 компанія Nankang розраховує потрапити в сегмент всесезонних шин ринку Європи. Новинка, призначена для забезпечення комфортного пересування за будь-яких погодних умов, буде доступна в розмірах від 17 до 24 дюймів зі швидкісними індексами H, V, W і Y.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *