В рамках GATS компанія Falken представить чотири вантажні новинки

25-27 серпня – дні проведення Great American Trucking Show (GATS), в ході якого у Falken Tire є можливість продемонструвати чотири нові вантажні шини: Falken RI130 EcoRun, Falken RI150 EcoRun, Falken BI830 EcoRun і Falken BI850. Виставка проходить в Далласі, штат Техас.

GATS-2016

Віце-президент з маркетингу американського підрозділу компанії Falken Рік Бреннан (Rick Brennan) зазначив, що нова продукція, виготовлена за інноваційними технологіями, покликана знижувати експлуатаційні витрати транспортних автокомпаній.

При розробці нових вантажних моделей інженери Falken були зосереджені на чотирьох ключових областях: зносостійкості протектора, рівномірності його зносу і більш тривалому терміні служби, а також на низькому опорі коченню.

1. Falken RI130 EcoRun. Шина для рульової осі, розроблена спеціально для далекомагістральних маршрутів. Модель відливають із нової гумової суміші, формула якої попереджає нерівномірний знос і збільшує прохідність без шкоди для ефективності використання палива.

Шини Falken RI130 EcoRun
Шини Falken RI130 EcoRun

2. Falken RI150 EcoRun. Шини, які можна встановлювати на будь-яку вісь вантажного транспортного засобу. Вони сконструйовані таким чином, щоб максимально збільшувати пробіг при інтенсивному використанні на далекомагістральних маршрутах. Дизайн і конструкція моделі запобігають ушкодженю каркаса і застряванню каменів.

Шини Falken RI150 EcoRun
Шини Falken RI150 EcoRun

3. Falken BI830 EcoRun. Покришки, призначені для ведучої осі. Збільшена до 23,8 мм (30/32-дюйма) глибина протектора і закрита плечова лінія забезпечують тривалу експлуатацію моделі, рівномірний знос і відмінне зчеплення. Дизайн блоків протектора збільшує продуктивність шини у вологих погодних умовах.

Шини Falken BI830 EcoRun
Шини Falken BI830 EcoRun

4. Falken BI850. Шини з агресивним дизайном протектора і відкритими плечовими зонами для регіональних перевезень.

Шини Falken BI850
Шини Falken BI850

Вони відрізняються надійним контактом з дорогою в самих різних умовах експлуатації. Призначаються для установки на ведучу вісь.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *