Federal на Reifen 2016 гідно представила Тайвань

Провідна світова шинна виставка Reifen 2016 за словами організаторів встановила новий рекорд за кількістю учасників, які приїхали з 43 країн світу. Найбільш масштабно представлена була Німеччина, однак від неї не відставали Китай, Великобританія, Нідерланди, США і Тайвань, який в цьому році представляла компанія Federal.

Federal Reifen 2016
Цей шинний бренд в Ессен (Німеччина) привіз ряд новинок, розрахованих на експлуатацію в різних регіонах і погодних умовах:

– Federal Evoluzion F60, Federal 595 RS-Pro і Federal Evoluzion ST-1, які були створені спеціально для любителів швидкості;

– Federal Himalaya Kattura – шини для легковиків, призначені для експлуатації в умовах м’яких зим;

– Federal Ecovan ER02 – легковантажні літні шини, що відрізняються міцністю, витривалістю і тривалістю експлуатаційного періоду;

– Federal Glacier GC01 – комерційні зимові шини, які на думку самого виробника забезпечують безкомпромісну продуктивність в сніжних умовах.

Новинки тайванського бренду, що представляють сегмент UHP, пройшли сертифікацію за стандартом ECE R117, що стало революційним кроком для продукції Federal. Це означає, що вона змогла прорубати вікно в Європу.

Як сказав Да Ву Чень (Da Wu Chen), директор з маркетингу та продажу компанії «Федерал», знижений опір коченню UHP-шин останнього покоління відрізняються екологічністю і економічністю, і більш того обіцяють стабільну легку керованість, що, безумовно, оцінять любителі швидкісної їзди .

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *